sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Parin viikon kuulumiset

En ole kauheasti ehtinyt kirjoittelemaan vaikka olen tallilla ollutkin :) Pari kertaa olen käynyt Joonan kanssa ratsastamassa, kerran maastossa ja kerran mentiin ihan kunnolla. Joona on ollut nyt parina viime viikonloppuna myös Niihamassa kisoissa, joissa on mennyt 115 cm luokan. 18.11 tuli tulokseksi 0-4; uusinnasta tuli puomi kun askel ei oikein sopinut. Viime viikonloppuna 25.11 pojat meni puhtaasti ja sijoittuivat kahdeksanneksi! :) Itse en kumpiinkaan kisoihin päässyt, mutta toivottavasti saan ratavideot Joonalta :)


Loppuun vähän kuvia viime torstailta kun oltiin aamulla seitsemältä tallilla ratsastamassa! :D










Seuraavat kisat ovatkin sitten Ypäjällä, jossa Joona hyppää Pelellä 110 cm sekä poikien ensimmäisen yhteisen 120 cm luokan!

8 kommenttia:

  1. hyppäävätkö he la tai su? me hypätään meidän ekan 120 myös, lauantaina,jännää :) tsempit joonalle ja pelelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. la 110 cm ja su 120 cm jos oikein muistan :) Tsemppiä teillekin!

      Poista
  2. siis ketä tätä blogia kirjottaa? joona ei siis ite kirjota? en oo lukenu tätä blogii kauaa joten oon ihan pihalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joonan hevosenhoitaja Roosa täällä kirjoittelee :)

      Poista
  3. Voitko vähän kirjottaa siitä että miten Mopon kuntoutus etenee :) Lähinnä sitä että miten se hyppyjuttu alotetaan jne.

    VastaaPoista
  4. Moi! Luen blogiasi ahkerasti anonyymina :)ja pidän todella paljon blogistasi ja kirjoitus-tyylistä.Tämä on ehdottomasti lempi blogejani :) Ainoa miinus on se että kirjoitat harvoin.Tykkäisin lukea heppojen kuulumisia ja muuta mukavaa:) voisit kuvata video postauksen joonasta vaikka valmennuksessa tai kisoista :)Se toisi varmasti lisää lukiota:)
    P.S.Joona on super söpö <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka! Kiva kuulla :) Harvoin kirjoittelut syynä on se, etten ole nyt ehtinyt kauheasti tallilla käymään, mutta tarkoituksena olisi että ensi vuonna kävisin hieman useammin. Idea, pistetty korvan taakse, kiitos siitä! :) Jatkathan vastaisuudessakin kommentointia, se innoittaa tekemään postauksia! :) Kiitos vielä palautteestasi!

      Poista