sunnuntai 18. elokuuta 2013

Uutisia uutisia...

Viime kerrasta on taas liian pitkä aika, mutta tässä on ollut vähän kaikenlaista hässäkkää sun muuta. Kuitenkin, asiaan.

Mopo lähti Sannalle etsimään kotia, joka jaksaisi kuntouttaa sen. Poni siis on ihan kunnossa, eikä siinä ole vikaa, mutta se on ollut niin pitkään viime aikoina pienemmällä käytöllä saikkujen ym. takia, että sitä pitää kuntouttaa (edit. Mopo tarvitsee kuntoutusta lihaspuolella, ei muuten) ennenkuin siitä on taas kisaradalle. Vaihdossa Joona sai Sannalta puoliveritamma Miss Daisyn, jota kutsumaan tutummin nimellä Inez. Tätä neitiä en ole ite edes ehtinyt käydä katsomassa, mutta on Joona sillä jo pari pikkuluokkaakin päässyt hyppäämään.

Syy, miksi en ole ollut tallilla tai täällä kirjoittelemassa blogiin, on se että muutin toiselle paikkakunnalle, koska viikonpäästä menen opiskelemaan. En myöskään voi jatkaa Joonan hevosenhoitajana vaikka haluaisin, koska koulun takia päiväni venyvät pitkiksi ja viikonloput menevät töissä. Lisäksi minulla ei ole autoa ja sitä tarvisin päästäkseni tallille. Ikävä tulee, se on varmaa, mutta onneksi pääsen aina katsomaan heppoja kun haluan :)

Koska luovutan paikkani toiselle hoitajalle, enkä näin ollen ole enää perillä kaikista kuvioista, ei blogikaan enää tulevaisuudessa tule päivittymään. Jätän sen varmaan hetkeksi tänne lueskeltavaksi, mutta poistan sen luultavasti myöhemmin.

Kiitos kaikille lukijoille, sekä minun että Joonan ja heppojen puolesta! :)

4 kommenttia:

 1. Mikä tässä nyt mättää? Poni on kunnossa mutta tarvitsee kuntoutusta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikäli oot seurannut blogia, muistanet Mopon yli vuoden takaisen luukalvontulehduksen. Se hoidettiin asianmukaisesti. Keväällä Norjassa Mopo sai niveltulehduksen ja joutui taas vähän saikkuilemaan. Näiden sattumusten vuoksi poni ei ole siinä kisakunnossa, missä se on ollut viime kesänä, ja se tarvitseekin kuntoutusta lihaspuolella. Joona tarvitsee ratoja alle ja lisäksi pituuskasvu alkaa vahvasti painamaan päälle, eikä ponille oikeastaan ole enää "tarvetta". Mopo on siis kunnossa, mutta takaisin kunnon kisakuntoon päästäkseen se tarvitsee paljon lihaskuntoutusta, ja Joonan kehityksen kannalta on parempi, että sen tekee joku muu kuin Joona ja Joona saa vastakaupassa hevosen, jolla kisata niitä ratoja alle.

   Poista
 2. Kerrothan uudelle hoitsulle että alkaa pitään blogia? Älä pliis poista ätä :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uusi ei välttämättä ehdi/jaksa tai sitten ei kiinnosta. Voin kysyä asiaa vielä :) Voi olla että tämä blogi jää tänne nettiin pyörimään, koska ainakin Joona haluaa lukea vanhoja postauksia :)

   Poista