torstai 11. lokakuuta 2012

Maastoilua



Tiistaina oltiin Joonan kanssa tallilla kahdestaan, Pelellä oli vapaa ja Mopolla käytiin tunnin maastolenkki! Minä tarvoin perässä kun Joona istui selässä :) Oli mukavaa, ennen ratsastusta tehtiin hepoille ruuat valmiiks (ilta + seuraavan päivän aamu+päivä) ja kirjoitin kaiken ylös, jotta osaan tehdä ruuat kun menen yksin joskus tallille :) Ei nyt hirveästi ole kerrottavaa, mutta Mopo oli nätisti eikä riekkunut vaikka menohaluja varmasti on :) Kuvia ottelin ja pieni videokin tuolla lopussa! 

Ensi viikolla on Nina Fagerströmin koulu- ja estevalmennus, sitten siitä seuraavalla viikolla käydään Sannalla hyppäämässä ja kuun viimeisenä viikonloppuna on kisat Niihamassa! Pelellä siis vain, Mopo ei hyppää tänä vuonna yhtään mitään. Toivotaan että ensi kaudella päästään starttaamaan tavoitteiden mukaisesti. Lihaksiakin on alkanut jo tulemaan vähän takaisin, onneksi.




Pele uteliaana



Mopo lähdössä lenkille



Joona ja kuraa kaihtamaton Mopo :) puskaponi!

Tässä vielä videota kun Pele odottaa iltaheiniä :)



6 kommenttia:

  1. monelta joonan ryhmä on, meinaan aattelin tulla kattomaan valmennuksia kaverin mukana niin olis kiva päästä seuraan jotain noinkin hyvää ridaajaa? :)

    VastaaPoista
  2. Lisää tämmösiä postauksia! kuvat ja videot on aina plussaa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi! :) Kuvia tulee lähes joka postaukseen!

      Poista
  3. Seurusteletko Joonaksen kanssa/onko Joonaksella tyttöystävää? :)

    .. varmaan aika monen heppatytön unelma mies, tollasia poikia jotka ratsastaa on aika harvassa..

    Mitä kautta muuten ryhdyit Joonaksen heppojen hoitajaksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korjaan, Joona ei Joonas.

      Ei, en seurustele Joonan kanssa, onhan hän minua ainakin kolme vuotta nuorempi. Joo, ratsastavia poikia on melko harvassa. Kävimme samalla yksityistallilla ennenkuin Joonalla oli omia hevosia, ja siellä tutustuin Joonaan. Sitten kun Joona sai Mopon ja alkoi kisaamaan, soitti hän joskus ja kysyi haluaisinko alkaa hoitamaan hänen heppojaan.

      Poista