torstai 17. tammikuuta 2013

Lauantain estevalmennus

Lauantaina herättiin aikaisin aamulla viiden aikaan, jotta ehdittiin kuuden aikaan tallille. Hepoille ruuat eteen ja pakkaamaan autoa. Sitten harjattiin Joonan kanssa kummatkin, vedettiin kuljetussuojat jalkaan ja loimet päälle. Eikun autoon ja matka kohti Hattel Horsea alkoi :)

Ekana oli Mopon valmennustunti. Joona on kotona mennyt puomeja ja kavaletteja Mopolla, joten nyt päästiin ekaa kertaa hyppäämään kunnolla! Mopo olikin alkuun ihan rauhallinen ja Sannakin oikein ihmetteli, kun oli olettanut pojan olevan vähän vireämpi kun pääsee hyppäämään. No, kyllähän sitä virtaa sitten löytyi kun esteet vähän nousivat niin kyllä siinä häntä viuhui! Kauhean isoa Sanna ei Mopoa hypyyttänyt, eikä kauhean montaa rundia, koska kuitenkin oli eka kunnon estereeni.


















Sitten oli Pelen vuoro. Pelekään ei ihan hirvittävän paljoa ja huippuisoa hypännyt, kun hyppylomaa oli tähän asti pidetty kuukauden verran. Sanna kehui Joonan ratsastaneen Peleä viime aikoina hyvin, koska se oli todella hyvin avuilla.















Kotiin päästyämme pojat pääsi kylmättäväksi. Letkut jalkaan molemmille, paitsi Pelelle takajalkoihin kylmäsuojat, ja purkamaan kamoja. Poikia tosin piti vähän vahtia ettei saa mitään sätkyjä letkut jalassa, Pele tosin ei olisi kyllä liikahtanut mihinkään kun eihän kylmäsuojat jalassa voi liikkua! Pele oli lisäksi samaan aikana solariumissa :)










Sannalle mennään seuraavan kerran tällä tai ensi viikolla (en muista tarkkaan), mutta itse en pääse silloin mukaan. Videoita tulee myöhemmin!

8 kommenttia:

  1. Millä kameralla sää kuvaat ? :) Meinaa tosi hyvänlaatusia tulee maneesissakin kuvista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Canon EOS 600D, mutta tässä tapauksessa putki vaikuttaa paljon, sillä mulla on Canonin EF 70-200mm f/2.8 L IS USM II objektiivi :)

      Poista
  2. Osaatko sanoa mistä tollasia huopia myydään kun Mopolla on noissa kuvissa? :D Oon metsästäny tollasta jo pidemmän aikaa ihan turhaan.. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyseinen Scapan huopa tuli Mopon mukana kun Joona sen osti, joten en osaa valitettavasti sanoa :/

      Poista
  3. http://forum.hevostalli.net/read.php?f=1&i=497275&t=497275

    pisti silmään, imartelevaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ht.net rocks :D hah, noita keskusteluja on aina yhtä hauska lukea :D

      Poista
  4. Voisitko päivitellä useammin, Joonasta on ihana lukea :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päivittelen aina kun on asiaa, en kuitenkaan omilta koulujutuiltani ja menoiltani aina ehdi tallilla käymään kun haluaisin/tarvisi. Nyt odottelen Joonalta valmennuksista videoita, jotka laitan tänne heti kun Joona saa ne ladattua Youtubeen :) Päivittelen kyllä mahdollisimman usein.

      Poista