keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Sannan valmennus 1.3

Anteeksi että tämän postauksen julkaisussa on kestänyt, en ole pitkään aikaan ollut kunnolla koneella :/

Lähdettiin viime perjantaina Sannalle Hattel Horselle hyppäämään. Aamulla lähdettiin aikaisin tallille ja aamuruokien jälkeen laitettiin hepat rekkaan ja lähdettiin Sannan tallia kohti.



Mopo oli ekana vuorossa, sitten Pele. Harjoitukset oli molemmilla samat, sileällä puomien avulla laukan pidennystä ja lyhennystä. Haettiin rytmiä kummassakin laukassa ja etäisyyksiä puomeille hiottiin. Sitten hypeltiin muutaman kerran kavaletti-puomi harjoitteita, ennenkuin siirryttiin vähän isompiin esteisiin.






Mopolla esteet nousi aika korkeiksi, arvioitiin valmennuksen jälkeen Joonan kanssa pystyn ja okserin olleen jotain 135 cm luokkaa. Hienosti Mopo hyppäsi ja se oli ihan vireessä ja korvat tötteröllä. Sannakin kehui että se hyppää hyvin.








Pelen kanssa ei niin isoja hypätty, kun rytmi oli välillä vähän hakusessa. Kuitenkin viimeinen rundi meni aikas hyvin, ja Joona oli kyllä tyytyväinen. Peleä en ehtinyt ihan hirveästi kuvaamaan, kun jouduin taluttamaan yhtä heppaa juuri sen viimeisen kierroksen aikana.




5 kommenttia:

  1. Juma miten iso este tuo Mopon vika! Joona on rohkea <3 ja Mopo tietty taitva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanoppa muuta, itse katselin kauhulla noita esteitä :D on ne pojat taitavia :)

      Poista
  2. Joona onsupermegataitavasöpö poika !!!!<3 XD minkä ikänen joona on ? :::::::::)

    VastaaPoista